Dundret Runt-tåg direkt till spåret!

Dundret Runt tåg
Foto: Stefan Nilsson

Dundret Runt och SJ Norrlandståg har slutit ett avtal som gör det möjligt att lösa nattågsbiljetter till specialpris för att vara med på vårens stora skidfest i Gällivare, 11-12 april.

-Ett mycket efterlängtat och viktigt avtal för att säkra bra kommunikationslösningar till Dundret Runt Det här en nyckelfråga för att kunna locka skidintresserade från Mälardalen och fortsätta utveckla arrangemanget och växa till någonting riktigt stort, säger Stefan Nieminen, verksamhetschef för SportEvent Gällivare Lapland.

Mellan den 1 februari och 15 mars blir det möjligt att boka ligg- eller sovvagnsplatser på ”Dundret Runt-tåget” som går från Stockholm, torsdag 9 april med returresa 11 eller 12 april från Gällivare. Enkelvägspriset för en liggvagnsplats är 649 kronor och för en sovvagnsplats 749 kronor!

-Det är mycket roligt och spännande att inleda ett samarbete med ett av de riktigt stora skidloppen i landet, Dundret Runt är ett klassiskt lopp i fantastisk miljö som vi gärna är med och försöker utveckla vidare. Nattåget är ett fantastiskt sätt att resa på. Du kliver på i Stockholm, äter en god bit mat i bistron och efter skön nattsömn vaknar du upp vid foten av fjället och kan i princip kliva ut direkt i skidspåret, det är svårt att överträffa, säger Thomas Kjellgren, marknadschef för SJ Norrlandståg.

Dundret Runts specialpris gäller på tåg 94 från Stockholm torsdag 9 april med returer på tåg 93 från Gällivare lördag och söndag, 11-12 april. Bokning sker direkt på www.sj.se