Det går som tåget till spåret!

Nu är det dags att boka plats på ”Dundret Runt-tåget” från Stockholm till Gällivare – missa inte chansen att fynda billiga resor direkt till skidspåret!
Dundret Runt och SJ har slutit ett avtal som gör det möjligt att lösa nattågsbiljetter till specialpris för att vara med på vårens stora skidfest i Gällivare, 1-2 april.
Under perioden 20 januari-15 februari är det möjligt att boka ligg- eller sovvagnsplatser på ”Dundret Runt-tåget” från Stockholm till Gällivare. Enkelvägspriset för en liggvagnsplats är 795 kronor och för en sovvagnsplats 995 kronor!

-Vi är glada över att i samarbete med SJ åter igen kunna erbjuda en prisvänlig och smidig kommuniktionslösning till Dundret Runt, nattåget direkt till spåret ett perfekt alternativ. Du kliver på i Stockholm på kvällen och kan sedan snöra på dig skidpjäxorna direkt när du vaknar på morgonen,säger Stefan Nieminen, verksamhetschef för SportEvent Gällivare Lapland.

Dundret Runts specialpris gäller på nattågen Stockholm-Gällivare 30-31 mars, med returer till Stockholm 2-3 april. Avresa från Stockholm central med tåg 94 klockan 17.29 med ankomst till Gällivare 08.25 morgonen därpå. Återresan sker med tåg 93 som avgår klockan 19.34 från Gällivare och är framme på Stockholms Central 09.15. Bokning sker direkt på www.sj.se.

Lördag 1 april kommer även taxibuss som trafikerar sträckan Järnvägsstation-Hellnerstadion att finnas i anslutning till ankommande tåg.

Men vänta inte för länge med att boka tågbiljetten, antalet platser är begränsade och intresset för detta smidiga och billiga sätt att resa är stort. Kombinera detta med boende på Quality Hotel Lapland som erbjuder kanonpriser under Dundret Runt, eller något annat av de förmånliga boendealternativ som finns. Gå bara in på: https://dundretrunt.com/bo-har/