Vinnare redan nu!

Det kan löna sig att vara snabb – fråga Sara Nilsson från Luleå.

Hon fanns med blad de 100 första som anmälde sig till vårens stora skidfest.

Och belöningen:

Ett par nya skidor, Rossingol Delta, med bidningar värda 4.000 kronor!

-Nej, är det sant. Oj vad glad jag blir, utbrister Sara.

Det är Dundret Runts samarbetspartner, friluftsbutiken northstar.se med säte på Dundret, som står för priset som lottades ut. Sara får dessutom sina skidor utprovade i northstars Ski Selector, allt för att hitta det perfekta paret till just henne.

-Jag tycker det är världens bästa grej att åka skidor, men det är faktiskt första gången som jag ställer upp i Dundret Runt. Jag har blivit övertalad av min bästa vän som älskar det här loppet att hänga på och det var ju verkligen lyckat, jag som aldrig brukar vinna någonting, säger Sara.

Förväntningar på premiären i Dundret Runt?

-Att det ska bli spännande att få testa det här loppet som så många pratar gott om. Dundret Runt värnar ju verkligen om bredden samtidigt som man åker omgiven av stora skidstjärnor, det blir jättekul, säger Sara, som nu fram emot att få testa sina nya skidor.

-Det blir jättekul att få förse Sara med ett par riktigt bra skidor. Med vår Ski Selector kan vi plocka ut ett par som är exakt anpassade för åkaren utifrån vikt och åkteknik, säger Björn Nilsson, ägare av northstar.se