TOP Bostäder firar med Dundret Runt!

 

TOP Bostäder fyller 70 år och firar det genom att bjuda sina kunder på startavgiften i Dundret Runt!

– Dundret Runt är ett arrangemang med mycket stort engagemang bland gällivareborna och många av dem är ju kunder i vårt bostadsbestånd och vad passar då bättre än att bjuda dem på en härlig dag i skidspåren för att fira vårt jubileum, säger Esa Norojärvi, vd för TOP Bostäder.

Det kommunala bostadsbolaget är sedan flera år tillbaka engagerat i Dundret Runt genom sponsring av busstransporterna för kommunens alla skolelever till Skolornas Dundret Runt och som en del i bolagets 70-års firande bjuder man nu sina kunder på en riktigt fin jubileumspresent.

– Varje hushåll får en gratis startplats till valfritt motionslopp och finns det barn i hushållet så bjuder vi dem på startavgiften till Barnens Dundret Runt, säger Esa Norojärvi.

För att få ta del av jubileumspresenten gäller följande:

  • Anmälan måste ske under perioden 7-28 mars.
  • Den anmälde måste vara boende i TOP Bostäders fastigheter och skriven på adressen
  • 1 startplats till valfritt motionslopp/hushåll. Finns barn i hushållet gäller fri start i Barnens Dundret Runt utan begränsning av antal.

Anmälan sker via: https://dundretrunt.com/anmal-dig-har/

I anmälningsformuläret finns en ruta för rabattkod. För att nyttja en friplats ska följande kod anges där: top18

– Friskvård ligger oss varmt om hjärtat och Dundret Runt är ett arrangemang som betyder mycket för hela samhället och ger god PR för Gällivare, det känns jättebra att nu kunna bjuda våra kunder på denna härliga skidfest.