Sparbanken Nord storsatsar på Dundret Runt

4K9A4068

Sparbanken Nord utökar sin satsning på Dundret Runt och går in som ny huvudsponsor!

-Dundret Runt är en familjefest som kommer med våren och gör att hela Gällivare med omgivning lever upp. Det är en av anledningarna till att vi nu utökar vår satsning på arrangemanget, säger Hans Heikki, kontorschef för Sparbanken Nord i Gällivare

-Sparbanken Nord är sedan många år en trogen Dundret Runt-partner och att banken nu vill utöka sitt engagemang är mycket positivt för den fortsatta utvecklingen av arrangemanget som vuxit kraftigt de senaste åren, säger Stefan Nieminen, verksamhetschef för SportEvent Gällivare Lapland

-Vi vill gärna vara med och stötta arrangemang som bidrar till en positiv utveckling för Gällivare och det är precis vad Dundret Runt står för och vi är stolt sponsor av detta, säger Hans Heikki.

För Sparbanken Nord handlar samarbetet med Dundret Runt inte bara om ekonomiskt stöd, det är också en viktig del i bankens egen personalvård. Dundret Runt har blivit ett stående inslag i bankens friskvårdsarbete och många av de anställda åker något av loppen.

-Dundret Runt är en roligt mål att samla personalen kring och träna för, något som jag verkligen kan rekommendera andra företag att också göra, säger Hans Heikki.