Dundret Runt lyfter med Fly Lapland

Dundretrunt_Fokker_100

Fly Lapland går in som ny partner i Dundret Runt och lanserar Dundret Runt- flyget till vårens stora skidfest i Gällivare!

Det blir totalt fyra avgångar med jetflyg Arlanda-Gällivare att välja på och tre flighter tillbaka efter tävlingarna

-Dundret Runt är en av Gällivares riktiga pärlor och för oss känns det viktigt att få vara en del av detta populära arrangemang, säger Inger Junkka, styrelseordförande i Fly Lapland.

Med Dundret Runt-flyget blir det möjligt för alla skidsugna i Mälardalen att nå skidspåren runt Dundret på två timmar från Stockholm. En speciell Dundret Runt-biljett lanseras som ger passageraren rätt att utan extra kostnad medföra skidpaket.

-Ett jättelyft för oss som arrangör, snabba och prisvärda kommunikationslösningar är en nyckelfråga för att kunna fortsätta den mycket positiva utvecklingen av Dundret Runt, säger Stefan Nieminen, verksamhetschef för SportEvent Gällivare Lapland.

Fly Lapland, som ägs av det lokala näringslivet, driver sedan i höstas all flygtrafik mellan Gällivare och Arlanda i samarbete med Nextjet. Prislappen för en tur- och returbiljett på Dundret Runt-flyget är 2890 kronor. Satsningen på Dundret Runt-flyget kommer som ett svar på ett kraftigt ökat intresse för tävlingarna, inte minst i Mälardalen. Till den 52:a upplagan av Dundret Runt väntas mer än 2000 startande.

-Fantastiskt bra längdåkning är ett signum för Gällivare och det vill vi absolut vara med och stötta genom att kunna erbjuda flygbiljetter till bra pris så att ännu fler får chansen att upptäcka det, säger Inger Junkka.

Fly_Lapland_Low_Operated_by_NextJet

 

 

 

Dundret Runt-flyget startar 7 april och körs med följande tidtabell:

7 & 8 april

09.15 Arlanda- Gällivare

19.15 Arlanda-Gällivare

10 april

16.00 Gällivare-Arlanda

11 april

06.00 Gällivare-Arlanda

16.00 Gällivare-Arlanda

All bokning sker direkt via: http://www.nextjet.se/sv  Bokningskod: dundretrunt16

För att få medföra skidpaket utan extra kostnad ska anmälan göras på telefon till Nextjets kundcenter: 0660-29 22 80, eller 0771-90 00 90.