Ta tåget direkt till spåret!

collage_tag_2016

Fjolårets succé är tillbaka – nu öppnas bokningen av platser på det populära ”Dundret Runt-tåget” från Stockholm till Gällivare, missa inte chansen att boka billiga resor direkt till skidspåret!
Dundret Runt och SJ Norrlandståg har slutit ett avtal som gör det möjligt att lösa nattågsbiljetter till specialpris för att vara med på vårens stora skidfest i Gällivare, 9-10 april.
Under perioden 4 februari-9 april är det möjligt att boka ligg- eller sovvagnsplatser på ”Dundret Runt-tåget” från Stockholm till Gällivare. Enkelvägspriset för en liggvagnsplats är 700 kronor och för en sovvagnsplats 850 kronor!

-Vi är glada över att i samarbete med SJ kunna erbjuda en prisvänlig och smidig kommuniktionslösning till Dundret Runt. Intresset för Dundret Runt är stort i Mälardalen och då är nattåget direkt till spåret ett perfekt alternativ, säger Stefan Nieminen, verksamhetschef för SportEvent Gällivare Lapland

Dundret Runts specialpris gäller på nattågen Stockholm-Gällivare-Stockholm mellan 5 april och 11 april. Bokning sker direkt på www.sj.se Kampanjkod: DUNDRET.

Men vänta inte för länge, antalet platser är begränsade och intresset för detta smidiga och billiga sätt att resa är stort. Kombinera detta med boende på Dundret eller Quality Hotel & Resort, eller Stay In som erbjuder kanonpriser under Dundret Runt, gå bara in på: http://dundretrunt.com/bo-har/