Redan vinnare!

Håkan Kieri från Luleå laddar för sin tredje start i Dundret Runt och han är redan en vinnare!

Lycklig mottagare av ett par nya skidor värda 4.000 kronor från northstar.se som lottats ut bland de 100 först anmälda till vårens stora skidfest.

Det var en överraskad skidmotionär som tog emot beskedet:

-Vad, har jag vunnit? Det var jätteskoj!

-Ska bli kul att få köra på nya skidor, säger Håkan, som tränar tillsammans med hustrun Mona som också kommer att köra 3-milen i Dundret Runt.

-Vi brukar försöka åka 15-30 milskidor varje vinter och har varit iväg och åkt Marcialonga i Italien. Dundret Runt är ett fint evenemang för hela familjen där alla kan vara med, det är ju härlig miljö att åka skidor i och vädret brukar vara fint så det ser vi verkligen fram emot.

På plats i northstars friluftsbutik på Dundret plockades ett par Rossingol Delta ut med hjälp av butikens ski sellector som garanterar ett spann precis anpassat för den glada skidmotionären från Luleå.

-Det är alltid roligt att få överraska någon med ett par nya skidor, vi hittade ett riktigt bra par som ska kunna ge Håkan en härlig upplevelse i skidspåren, säger Björn Nilsson, ägare till northstar, som laddar för anstormningen inför Dundret Runt.

-Det är otroligt viktigt att skidorna har rätt spann för att de ska fungera bra, med ski sellectorn och vår egen erfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att hitta ett par som är optimalt för varje individ utifrån vikt, skidvana och teknik. Många vill också få sina skidor slipade för att de ska glida så bra som möjligt så det brukar bli en hel del att göra i skidverkstan i Dundret Runt-tider, men det är kul att kunna hjälpa folk till en härlig skidupplevelse.