Nytt energitillskott för Dundret Runt!

Umara2

Dundret Runt har inlett ett samarbete med Umara Sport som innebär att företaget blir ny ”hovleverantör” av sportdryck till vårens stora skidfest i Gällivare.

-Vi på Umara tvekade inte en sekund när vi fick möjligheten att vara med som partner i Dundret Runt. Tävlingen är en stor folkfest för alla skidintresserade där vi som företag gärna är med och bidrar med vår kunskap och kvalitet, säger Umaras produktchef, Tommy Ivarsson.

Umara är ett nytt kosttillskottsföretag med säte i Halmstad. Bakom företagsnamnet finns biomedicinarna Tommy Ivarsson och Simon Gustavsson, båda med lång erfarenhet av elitträning och ett stort intresse för utveckling av energitillskott till mycket fysiskt krävande idrottsgrenar som triathlon och längdåkning.

Umara har utvecklat sportdrycker som används både före och under loppen. Umara Sport, som är den dryck som kommer att serveras på samtliga kontroller under Dundret Runt, ger ett stort energitillskott som snabbt tas upp av kroppen.

-Sammansättningen i Umara Sport bygger på den senaste forskningen på området och är mycket snällare mot magen än tidigare sportdrycker. Att åka ett långlopp på skidor är en utmaning i sig och bra energitillförsel är mycket viktigt för att deltagarna ska få en så behaglig resa som möjligt och vi har stora förhoppningar om ett värdefullt samarbete med Dundret Runt, säger Tommy Ivarsson.

Under Dundret Runt kommer nästan 1000 liter sportdryck att serveras på de sju kontrollerna och som en del av det nya samarbetsavtalet så erbjuds alla deltagare möjlighet att redan nu testa Umaras sportdrycker med 15 procents rabatt i webshopen, www.umarasports.com  Ange bara rabattkod ”dundret15”.