NSD Classic - Inställt

Tråkigt nog måste vi tala om att inte bara Dundret Runt ställs in detta år utan även NSD Classic. Vi har under lång tid planerat samtliga lopp utefter målbilden och förhoppningen att Covid-19 läget skulle vara bättre nu på vårkanten, absolut inte bra. Men vi föreställde oss inte heller vid årsskiftet att det skulle vara som det är nu. Förmodligen det sämsta läget det varit hittills.

Dundret Runt är en folkfest för alla och just nu finns inte förutsättningarna till detta.  Ett försämrat smittläge i hela landet gör att vi inte med gott samvete kan vara en bidragande del i ett ökat resande, vilket både Dundret Runt och NSD Classic skulle bidragit till. Vi vill dock fortsatt uppmana er alla att ta er ut i vårsolen och njuta med skidorna på fötterna.

Fantastiska skidförhållanden finns mest troligen en stenkast från där du bor. Bor du i Gällivare kan vi också berätta att Dundret Runts 3 mil spår kommer vara spårat inom kort, så ge dig gärna ut på en skidtur. Kontrollera spårstatus på www.skigallivare.se
 
Ni som har flyttat över er anmälan från Dundret Runt 2020 kommer erbjudas möjligheten att antingen flytta över er anmälan ytterligare ett år eller få 50% av erlagd avgift återbetald. Mer information om hur ni går till väga kommer.