Midroc Electro storsatsar på Dundret Runt!

Midroc

Midroc Electro fortsätter att satsa på Dundret Runt och blir ny kontrollvärd. Dessutom delas ett spurtpris på 5.000 kronor ut till första herre och dam som passerar Midrockontrollen i tävlingsloppet NSD Classic

– Dundret Runt är ett arrangemang med stolta traditioner som vi tycker där mycket roligt att få vara delaktiga i och samarbeta med. Det här är ett utmärkt tillfälle för oss som företag att nå ut till kunder, leverantörer och andra partners, säger Ola Jonsson, marknadschef för Midroc Nord.

Intresset för längdåkning finns sedan många år i Midrocs ”dna” och landslagsåkarna Emil Jönsson och Anna Haag är företagets affischnamn. Midroc var med som partner i Dundret Runt redan förra året och det gav mersmak. Nu tar företaget över värdskapet för sista kontrollen, 5 kilometer från mål.

Dessutom passar Midroc på att lägga sin stora divisionskonferens till Gällivare i anslutning till Dundret Runt helgen och en divisionsutmaning är utlyst där företagets personal tävlar mot varandra i det klassiska tremilsloppet.

-Vi satsar gärna på friskvård i olika former och Dundret Runt är ett bra exempel på hur man kan arbeta för att bidra till att personalen har god fysisk hälsa. Vi är övertygade om att välmående personal är en förutsättning för att vi ska nå våra marknadsmål, säger Ola Jonsson.