Jubileumsfesten kan börja!

50

Fredag 4 april drar 50-års firandet av Dundret Runt igång med ett jubileumsmingel. På Björnfällan dukas upp med pastabuffé och föreläsningar med en av Sveriges mest framgångsrika längdåkningstränare, Joakim Abrahamsson och Nina Lintzén, långloppsstjärna i värdsklass!

Träna för framgång är rubriken på Joakim Abrahamssons föreläsning. Han har 10 års erfarenhet som landslagstränare och jobbar fortfarande som personlig tränare till flertalet åkare som vunnit OS- och VM-medaljer. Som förbundskapten har Joakim varit med om att leda det svenska längdlandslaget till 15 mästerskapsmedaljer i Liberec, Vancouver och Oslo.

Joakim Abrahamsson

Han har också varit med om att lotsa längdlandslaget till ett 100-tal pallplaceringar i världscupen under sin karriär. Som förbundskapten är Joakim därmed en av landets mest erfarna och framgångsrika, någonsin!

Nina Lintzén är ett aktat namn i långloppskretsar med pallplaceringar i både Vasaloppet och Marcialonga. Hon kommer att dela med sig av sina erfarenheter av skidträning och bjuda på massor av tips för alla längdåknings- och träningsintresserade.

Missa inte chansen att lyssna på två mycket meriterade och intressanta föreläsare och ladda upp energidepåerna för Dundret Runt.

Information och bokning på www.dundret.se/pastauppladdning/

Och skynda dig, platserna är begränsade!