Johan Olsson kör Dundret Runt!

Johan_Olsson_2 (1)

Det är klart med riktig stjärnglans kring Dundret Runt 11-12 april.

VM-hjälten Johan Olsson i ett riktigt mästarmöte mot landslagskollegan Marcus Hellner. Tillsammans har de över 20 OS- och VM-medaljer – nu möts de i säsongens sista femmilslopp!

-Ska bli jättekul att köra Dundret Runt och möta Marcus i hans hemmaterräng, det kommer säkert att bli en riktigt tuff fight, säger Johan Olsson.

-Vi är jätteglada att vi idag fått klartecken från Johan, efter hans fantastiska insats på VM stod han högst upp på vår önskelista och nu kan vi verkligen bjuda publiken på en riktig drömduell i spåren mot Hellner, säger Stefan Nieminen, verksamhetschef för SportEvent Gällivare Lapland.

Johan Olsson, som olyckligt drabbades av förkylning efter VM-succén och tvingades avstå både Vasaloppet och världscupfinalen i Holmenkollen, är heltaggad inför starten i Dundret Runt:

-Marcus har berättat för mig om hur fantastiskt fina förhållanden det är för skidåkning i Gällivare i april och Dundret Runt har ett mycket gott rykte om sig så jag ser verkligen fram emot den här tävlingen.

Och det är ingen tvekan om att det kommer att bli åka av, i potten finns en segerpremie på 10 000 kronor samt bergs- och spurtpris att köra om.