Välkommen till Wangeskog-kontrollen!

Vid sista kontrollen, med fem kilometer innan målgång, är det dags att plocka fram superkrafterna. Wangeskog finns på plats och stöttar med energi och hejarop.

Till vardags hyr Wangeskog ut maskiner till bygg- och anläggningsbranschen.

Personalen från Wangeskog som tar emot vid den sista kontrollen, fem kilometer från mål. Foto: Yngve Johansson

– Vi är vana vid att sköta om kraftfulla maskiner. Det ska bli trevligt att väcka liv i trötta skidåkare, säger Daniel Söderberg, hyrcenterchef Wangeskog Gällivare.

För de som är extra på hugget lockar Wangeskog med ett spurtpris. Första dam och herre som passerar kontrollen i tävlingsloppet NSD Classic vinner 5.000 kr var.

Dessutom lottas presentkort på träningskläder ut bland alla de som deltar i Dundret runt. Två presentkort med värde på 2000 kr vardera, till en dam och en herre.

Wangeskog Hyrcenter AB är en stark och erfaren partner inom maskinuthyrning. Bolaget är rikstäckande och driver idag hyrcenter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Wangeskog Hyrcenter AB är ett helägt dotterbolag till den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.

 

Vid kontrollen serveras: förutom blåbärssoppa och sportdryck, även saft, kaffe och kanelbullar (gluten- och laktosfritt alternativ finns). Laktosfri mjölk serveras också. Ett utbud av godis kommer också att finnas för den som är sugen på något sött för att orka sista biten mot mål.